“Budak kampung memangLasak. Tp semua tu biasa la” Budak Selamber Main Selut Depan Mak Undang Reaksi

Kehidupan anak-anak masa membesar sememangnya sesuatu yang akan mereka kenang hinggalah di hujung usia. Zaman ini dikatakan adalah yang paling seronok kerana tiada apa perlu dibimbangkan kecuali untuk bermain dan belajar.

Masa inilah sel-sel otak berhubung untuk bermain secara kreatif dan imaginasi. Malah baru-baru ini satu perkongsian yang memaparkan seorang kanak-kanak sedang bermain telah mencvri perhatian ramai.

Manakan tldak, dalam rakaman itu kelihatan anak kecil ini selamba bermain dengan lumpur hingga tubuh dan pakaiannya disaluti selut tersebut. Memang nampak seronok betul adik ini! Berikut adalah perkongsian rakaman budak selamba main selut yang dimuat naik oleh seorang pengguna TlkTok dengan nama akaun mamasuha7:

Seronok dan nampak adik ini enjoy betul ya! Apa-apa pun perkongsian rakaman budak selamba main selut ini telah meraih lebih 100 ribu tontonan dan 8,100 like. Rata-rata warganet meninggalkan reaksi mereka yang turut mengimbau kenangan masing-masing di ruangan komen seperti berikut:

“Balik kampung hp memang deme tk pandang la. Naik umah sebab nak makan je. Pastu pi merayap balik”

“Balik kampung hp memang deme tak pandang la. Naik umah sebab nak makan je. Pastu pi merayap balik”

“Suka nya dia..Sama dengan nenek lah dulu. Masa kecik ni je mainan nenek. Paling suka panjat pokok”

“Teringat zaman kanak2 dulu. Budak kampung memang lasak. Tapi semua tu biasa la. Main lumpur mandi sungai panjat pokok semua tu aku buat”

Sumber : HCL

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jgn Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih
Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Pihak kami tldak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.
Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*