“Disebabkan orang lain, janggut aku pula…” Sharnaaz Dah Trim Jambang Untuk Elak Kekeliruan

Kerana seorang, habis semua lelaki berjanggut terkena tempias.

Begitulah situasi yang dilalui aktor popular, Sharnaaz Ahmad apabila terdapat segelintir individu yang memintanya meluruskan (rebonding) janggutnya.

Difahamkan, perkara tersebut tercetus gara-gara seorang ahli perniagaan yang baru mendirikan rumah tangga bersama seorang selebriti semalam.

“Disebabkan orang lain, janggut aku pula yang disuruh rebonding.

“Hey! Sama tapi sangat berbeza,” katanya dalam satu perkongsian InstaStory.

Dalam perkongsian lain, pelakon drama tersebut turut memuat naik foto dia telah memotong dan merapikan janggut serta jambangnya.

“Okey aku dah kemaskan jambang supaya tiada kekeliruan,” tulisnya.

Sumber : K ONLINE

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jgn Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih
Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Pihak kami tldak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.
Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Sharnaaz Komen Sesuatu, Selepas pendedahan ShilaAmzah FailPenceraian dan Suami Enggan Keluar Rumah Shila sendiri

 

Di lnstagram, penyanyi, Shila Amzah membuat pendedahan mengejutkan apabila dia dikatakan sudah dua bulan keluar daripada rumahnya di Cyberjaya.

Menurut pelantun suara ‘Patah Seribu’ ini, dia sudah memfailkanPenceraian dengan suami. Namun, dia tldak memaklumkan secara terperinci bila permohonan tersebut dilakukan. Difahamkan, Shila Amzah yang tinggal bersama keluarganya buat sementara waktu di Kuala Langat berdepan dengan situasiSukar apabila kediaman mereka turut terlibat dengan banjlr. Kini, mereka sekeluarga menumpang di rumah ibu saudara dan tinggal di satu bilik sahaja.

Saya sentiasa menunjukkan wajah yang gembira sampai orang tk tahu yang saya tengah berjuang. Dah dua bulan sha keluar dari rumah dengan Seth tumpang di rumah mak abah di Langat. Sha dah file cerai but unfortunately still on going process sebab dia decide nak prolong benda ni. Cuma bila dah jadi macam ni, sha dah tk boleh nak sabar lagi sebab sha pun trying my hardest to survlve and jaga hati dan nama baik semua orang.

Berkongsi lebih lanjut, Shila memberitahu bahawa dia mempunyai sebuah rumah di Cyberjaya dan tldak selesa untuk pulang ke sana memandangkan suaminya masih tinggal di rumah tersebut.

Dia masih berada di rumah Sha. Seth tk selesa. Sha pun tk selesa. Kesian satu family sha duduk dalam satu bilik buat sementara waktu. How i wish I can go back to my cyber house. Bolehlah return the favour dekat my parents. Doakan sha and family ya. Allahuakhbar! Dugaan demi dugaan.

Melihat diruang komen ramai rakan artis dan peminat mendoakan Shila amzah.

 


Tetapi yang paling menarik perhatian adalah Sharnaaz Ahmad turut meninggalkan komen dan mendapat terhatian ramai peminat.

Hal tersebut pastinya membuatkan ramai terkejut memandangkan penyanyi itu beserta keluarganya sedang ditimpaUjian.

Sehubungan dengan perkongsian tersebut, ramai yang meninggalkan kata-kata semangat agar Shila dan keluarga terus tabah menerima ujian daripada Allah S.W.T ketika ini.

Untuk makluman Shila atau nama sebenarnya NurShahila binti Amir Amzah telah mendirikan rumah tangga dengn suaminya pada April 2018. Mereka juga telah dikurniakan seorang anak lelaki yang bernama Seth Uwais yang kini berusia 2 tahun.

Sumber : ohbulan / lg shilaamzah

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jgn Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih
Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*