“Memalukan…Berhijab tp terjoget2″ Penari lagu ImanTroye dikrltik penonton

Separuh Akhir Muzik Muzik 36 (SFMM36) telah menyaksikan 30 lagu bersaing bagi merebut 12 tempat ke Anugerah Juara Lagu (AJL) Ke-36 yang bakal berlangsung tidak lama lagi.

Salah satu calon berentap adalah penyanyi remaja, Iman Troye yang membawa lagu berjudul Teman dengan persembahan berkonsepkan ‘catchy’ selain penampilan busana serba merah jambu, malam tadi.

Namun, empat orang penari bagi persembahan lagu ciptaan Ezra Kong dan A. Ramlee itu mengundang krltikan penonton apabila pakaian digayakan mereka dikatakan tldak sesuai apatah lagi memakai hljab.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hot FM 🇲🇾 (@hotfm976)

Menerusi posting di laman Instagram Hot FM, netizen memenuhi ruangan komen menganggap persembahan ‘berjoget-joget’ itu memalukan dengan pakaian penari dilihat agak ketat sehingga menampakkan bahagian tertentu.

Pakai tudung tapi seksl

Tk sesuai, tk sensltif

Amik la penari ‘free hair’

Memalukan! Pakaian tak sesuai langsung

Ish ish lagu dah menarik, tak pasal kena kritik pula. Kot ye pun penari tu sememangnya ‘free hair’ di luar pentas, ia tetap seolah-olah mer0sakkan penampilan wanita berhijab kan?

Sumber : omm

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jgn Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih
Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Pihak kami tldak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.
Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*