‘kening awak tebal sangat’ MakeUp Tk Lawa Masa Majlis Nikah tp MUA Lain Makeup Masa Sanding Cantik je

Bergelar raja sehari sudah pasti membuatkan pasangan pengantin mengimpikan sebuah majlis perkahwinan yang sempurna dan berjalan seperti mana yang telah dirancang dari awal. Bahkan, persiapan yang rapi telah dibuat termasuklah membayar perkhidmatan make up artist (jurusolek), jurugambar, pihak katering dan banyak lagi.

MUA slahkan pengantin

Namun, di sebalik hari bahagia tersebut seorang wanita menerusi sebuah video yang dimuat naik di laman TlkTok, dikenali sebagai Nursyazniputeh meluahkan rasa kcewa dengan sikap jurusolek yang diupah semasa majlis akad nikahnya.

Walaupun dah beranak seorang tapi aku still tak boleh maafkan MUA (Make Up Artist) yang make up aku masa nikah.
Menerusi video yang dikongsi, wanita ini mendkwa hasil solekan jurusolek terbabit sangat mengcewakan apabila kening kelihatan terlalu tebal. Bagaimanapun, jurusolek ketika itu dikatakan seolah-olah cuba melepaskan diri dan sempat menyalahkan wanita berkenaan berikutan mempunyai kening yang tebal.

Cuba tengok apa dia buat dekat kening aku, lepas itu salahkan aku ‘kening awak tebal sangat’. Aku survey dulu before ambil. Orang lain elok je dia make up kena dekat aku cincai.

Mengulas lebih lanjut, wanita ini turut mendkwa telah membayar mahal bagi perkhidmatan solekan tersebut namun, jurusolek itu sama sekali tldak mengambil gambarnya sebelum dan selepas disolek.

Dahlah rushing tk tentu hala. Ye memang kening aku tebal sebab itu aku upah kau untuk buat kening aku nampak kemas. MUA sanding dan bertanding elok je make up kening aku. Tak ada pula salahkan kening tebal ke nipis.

Memang nampak lain tu sis

Nampak beza sis nikah dan sanding

Sumber : ohbulan

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jgn Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih
Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Pihak kami tldak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.
Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*