“Aqish Ke Tu..Terasa Tua….” – Ramai Teruja Lihat Puteri Balqis Kembali Berlakon

Siapa jer yang tk kenal dengan pelakon cilik Puteri Balqis Azizi atau lebih mesra dipanggil Aqish yang popular dengan lakonan mantap serta comel apabila berkata-kata suatu ketika dulu.

Apa cerita ya Aqish sekarang ni.

Menurut satu perkongsian di Instagram, Nor Khiriah memuatnaik satu video yang menunjukkan pertemuannya bersama Aqish setelah 10 tahun tldak bergandingan dalam lakonan.

 

Happynya akak bila dapat tahu dia jadi anak dalam cerita ni, dah sama tinggi atau akak yang bantut.

Khiriah dilihat sangat teruja apabila dapat bertemu dan diberi peluang untuk bergandingan semula dengan Aqish.

Cantik betul Puteri Balqis sekarang ni, tambah lagi apabila memegang watak yang bertudung. Senyuman dia pun masih sama lagi macam dulu.

Tahu dah mesti ramai yang tak sabar dan rindukan lakonan Aqish setelah sekian lama tldak muncul di kaca TV kan.

Sumber : om

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jgn Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih
Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Pihak kami tldak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.
Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

“Kenapa NakHalang Cinta Sejenls” Puteri Baqlis Buka cerita sebenar

Pelakon yang kini meningkat remaja, Puteri Balqis memberi peluang kepada pengikut dan peminatnya di Instagram untuk bertanyakan sebarang soalan yang mahu ditanya kepada dirinya.

Tanya lsu ‘Sejenls’
Salah satu persoalan yang diberikan oleh peminatnya adalah mengenai pendapatnya terhadap individu Muslim yang suka pada kaum sejenls.

“Pendapat tentang individu Muslim “Sejenls”.”-Soal peminat

Anggap Tuhan Boleh Memahami Pelbagai Bentuk Kasih Sayang
Menjawab persoalan tersebut, Balqis menjelaskan bahawa ianya merupakan satu lagi bentuk kasih sayang dan Tuha boleh memahami pelbagai bentuk kasih sayang yang wujud.

“Ia satu lagi bentuk kasih sayang. Tuhan itu memahami, Tuhan itu dwibahasa oleh itu Dia boleh memahami pelbagai bentuk kasih sayang.”- jelas Balqis
Manusia Diwujudkan Untuk Mencintai

Sumber : Murai

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

“Ibu saya wanita bertatu tetapi…” -Puteri Baqlis

Pelakon cilik berbakat besar, Puteri Balqis tampil memberi respon berhubung persoalan warganet yang bertanyakan sama ada dirinya seorang yang member0ntak dan tldak ingat Tuhan.

Menerusi entri Instagram, pelakon drama popular Akulah Balqis itu menjawab persoalan berkenaan selepas ada seorang netlzen bertanya menerusi ruangan Ask Me di Instastory.

“Hello adik, orang kata adik memberontak dan tidak ingat Tuhan. Apa yang adik belajar dari ibu?” tanya seorang warganet menerusi ruangan tersebut.

Mengulas lanjut, Balqis menyatakan walaupun ibunya seorang wanita bertatu, namun dia selalu membantu haiwan biarpun sekecil serangga.

“Terima kasih untuk soalan ini. Ibu saya wanita bertatu, sentiasa menolong haiwan sekecil serangga, tidak ada media sosial, mengelakkan diri dari manusia kerana tidak mahu mengumpat dan mengeji.

“Berterima kasih kepada rumput yang dipijak, memohon maaf kepada haiwan-haiwan yang dikhlanati,” jawab di Instastory.

Selain itu, pelakon itu turut berkongsi ibunya juga seorang yang rajin bersedekah kepada pekerja pemotong rumput dan tukang sapu smpah.

“Setiap hari dia akan berjalan dan bersedekah kepada pemotong rumput dan tukang sapu smpah.

“Ini doa ibu saya setiap hari, ‘Wahai Pencipta kami, ampunkan seluruh hamba Mu, termasuk tumbuhan dan haiwan. Semoga seluruh hamba Mu dijauhkan dari seluruh pengkhlanatan’,” katanya.

Terdahulu, penampilan terbaharu Balqis yang dilihat memakai skirt pendek dan stoking panjang berwarna hitam yang dihiasi corak tengkorak telah mencetuskan tanda tanya orang ramai mengenai keadaan terkini figura berkenaan.

Sumber : utusan

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jgn Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih
Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*