Fazura tk bagi peminta tengok bibir suami lama2, Sekali Lain Yg Jadi

Pasangan selebriti terkenal, Nur Fazura dan Fattah Amin sememangnya mempunyai peminatnya yang tersendiri. Walaupun jarang menunjukkan sisi romantis di media sosial, namun masing-masing sangat sweet tiap kali muncul bersama.

Fazura juga kini dilihat lebih gembira menguruskan perniagaan berbanding di layar kaca memandangan merek juga telah mempunyai seorang anak yang sedang membesar.

Jadi, aktres cantik yang sudah berhijab ini lebih sering berkongsi berkenaan perniagaannya termasuklah membuat live di media sosial mempromosikan produk terbaru keluaran syarikatnya.

Masuk ‘live’ buat tutorial pakai lipstik
Namun, dalam salah satu IG live Fazura yang disertai turut Fattah Amin untuk mempromosikan lipstik keluaran terbaru keluaran perniagaannya.

Acah2 warnlng gitu
Fazura juga memberi ‘Am4ran’ kepada para wanita supaya tldak tenung terlalu lama Fattah dengan membuat muka cembvru sehingga ramai yang berasa terhibur dengan gelagat mereka.

Video itu telah dimuat naik semula oleh beberapa akaun TlkTok peminat pasangan berkenaan dan ditonton lebih dari sejuta viewers kurang dari sehari setelah ia dikongsikan.

Tak sempat tengok dah kena marah tau hahaha
Menjengah ke ruangan komen, rata-rata warganet mengakui berasa terhibur melihat pasangan selebriti itu yang sporting bergurau dengan peminat walaupun di IG live sahaja.

Mereka juga memuji Fazura dan Fattah Amin kerana terlihat sangat romantis walaupun tidak menunjukkan kemesraan yang berlebihan kepada umum sebagai suami isteri.

Tk jadi nak tengok suami dia bila kena warnlng

Mana nak cari suami macam Fattah ni

Masalahnya tk tengok suami dia, kita tengok dia

Siap warnlng tu yang kgelakar

Sumber : omm

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jgn Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih
Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Pihak kami tldak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.
Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*