“Baby Dlm Perut Pun Teruja dengar Bacaan Zlkir Bapaknya…” Neelofa terkejut ‘baby’ tiba2 menendang

Sedar tak sedar, selebriti terkenal, Neelofa, 32 dikhabarkan bakal melahirkan anak sulungnya tidak lama lagi. Walaupun tidak ada sebarang pengumuman berkenaan kehamilannya, namun beliau sendiri mengakui tidak boleh merahsiakan sebarang khabar baik ini kerana lambat laun akan diketahui umum juga.

Neelofa dan suaminya, Haris Ismail, 26 sememangnya tidak pernah menyembunyikan apa-apa dan kerap sahaja membuat live di Instagram bagi berkongsi ilmu dan mempromosikan produk perniagaan mereka.

Baby menendang time dengar zikir
Dalam salah satu live IG live yang dilakukan mereka ketika Haris sedang membaca zikir-zikir, tiba-tiba wajah Neelofa berubah dan beliau segera mengusap-usap lembut perutnya.

Hal ini dikongsikan semula peminat pasangan tersebut di akaun TikTok dikenali sebagai ainunumairah__ dan mendapat tontonan lebih dari setengah juta walaupun tidak sampai sehari ia dimuat naik.

Semoga semua urusan dipermudahkan
Momen Neelofa terkejut kerana bayi dalam kandungan sedikit aktif itu telah mendapat perhatian ramai kerana secara kebetulan suaminya sedang mengalunkan zikir .

Susulan daripada itu, ramai yang meninggalkan komen dengan tumpang bahagia melihat selebriti kesayangan mereka bakal menimang cahaya mata. Tak hanya itu, mereka turut mendoakan agar Neelofa dan Haris dipermudahkan segala urusan sehingga bayi sulung mereka selamat dilahirkan.

Alhamdulillah, baby menendang time dengar zikir ayah

Tk sabar nak tengok baby diorang

Masya Allah, mesti baby happy dengar doa ni

Sumber : omm

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jgn Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih
Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Pihak kami tldak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.
Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*