Lizzy Nak Tunjuk Cara Tvmbuk PokokPisang, Lain Pula Yang Netlzen Perasan

Sebuah video yang dikongsi penyanyi Elizabeth Tan di Instagram mengundang perhatian netizen.
Dalam video berkenaan, Elizabeth atau lebih mesra disapa sebagai Lizzy memakai singlet hitam dan seluar pendek sambil menumbuk batang pokok pisang.

“Salam dari Ayer Tawar, tiber,” seloroh Lizzy di bahagian kapsyen.
Meskipun hanya menunjukkan perbuatan suka-suka, namun netlzen di ruangan komen tampil dengan pelbagai reaksi.

Ada netizen yang bergurau mengatakan dirinya rela menjadi pokok pisang don ditumbuk oleh penyanyi lagu Semua Sudah itu.

Bukan itu sahaja, seorang lagi pengguna Instagram berseloroh mahu hentikan mengikuti (unfollow) Lizzy di akaun Instagram suaminya.

“Tumbuk jela kita, kita rela jadi pokok pisang itu,” tulis netlzen. “Kejap lagi aku unfollow dia dekat IG laki aku,” tulis seorang lagi.

“Untunglah pokok pisang to hmm,” tulis yang lain.

Setakat artikel ini ditulis, entri tersebut mendapat Iebih 54,000 tanda suka diikuti Iebih 1,000 komen.

Sumber : Gempak

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jgn Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih
Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Pihak kami tldak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.
Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Lizzy tunjuk beza baju rumah & ketika bercuti, tp ramai pula perasan ‘benda’ lain “Tajam mata…”

Nama pelakon dan juga penyanyi wanita, Elizabeth Tan atau mesra disapa Lizzy rasanya tidak perlu diperkenalkan lagi. Raut wajah serta penampilannya yang menawan membuatkan ramai jejaka ‘cair’ walaupun dia sudah berumahtangga.

Lizzy juga tidak lokek berkongsi aktiviti hariannya di media sosial untuk tatapan peminat yang mengagumi selebriti berdarah Cina ini.

Tunjuk beza baju dekat rumah & waktu bercuti
Namun, menerusi perkongsian pelakon drama bersiri kepolisian Gerak Khas Undercover ini di aplikasi TikTok, ada sesuatu yang telah menarik banyak mata untuk melihat selebriti itu dengan lebih jelas.

Mana tidaknya, dia telah memuat naik video menunjukan baju yang digayakan ketika di rumah dan sewaktu bercuti dan mencetuskan pelbagai komen-komen nkal dari netlzen lelaki terutamanya kerana terlihat sesuatu.

Kias2 ingat orang tak tahu
Walaupun tidak meninggalkan komen secara terus, ramai yang cuba berkias dengan mengakui terpaksa menghentikan sekejap video yang dimuat naik untuk memastikan kesahihan video tersebut.

Tk kurang juga ada yang ‘geleng kepala’ dengan keberanian selebriti wanita itu mendedahkan sesuatu yang seharusnya tidak ditunjukan sehingga mengundang persepsi negatlf sesetengah netlzen.

Ada yang ternampak sesuatu ke?

Ramai yang tekan pause lama

Ulang2 tengok ke bang

Malu baca orang Malaysia komen macam ni

Cari komen perempuan, macam tak ada

Sumber : omm

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih
Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*