“Sekarang Musim Artis Nak Tunjuk ke…” Ayat Erry Putra

Tiada angin tiada ribut, tiba-tiba sahaja nama pelakon Erry Putra menjadi topik perbualan di media sosial terutamanya di Twltter.

Keterlaluan sangat. Mana tidaknya, satu ciapan yang dibuat oleh pengguna mediaSosial dikenali sebagai @deathcashdoll telah memaparkan tangkapan layar lnstagram aktor berkenaan yang memuat naik gambar bersama seorang pelakon wanita dengan kapsyen agak jelek.

Dia yang berkongsi gambar bersama seorang selebriti ketika sedang berlakon telah meninggalkan kapsyen ‘r0goI time’ sambil menyertakan sekali beberapa emoji yang mengundang persepsi negatlf netlzen.

Tak lawak langsung kapsyen lvcah macam tu
Keterlanjuran posting yang dibuat oleh Erry Putra atau nama sebenarnya Muhammad Razlan bin Hamzah Ahmad sememangnya sukar diterima dan rata-rata netizen beranggapan kapsyen tersebut merupakan satu lawak lvcah.

Walau bagaimanapun, gambar terbabit sudah tiada di laman Instagramnya dan aktor berusia 44 tahun itu juga telah menetapkan semua akaun media sosialnya dalam mood peribadi berkemungkinan disebabkan inslden tersebut.

Nak free marketing la tu. Menjengah ke ruangan komen posting yang dibuat oleh akaun Twltter itu, rata-rata netlzen berasa tindakan terbabit sangat keterlaluan dan lawak Ivcah yang dibuat boleh disifatkan sebagai bladap.

Mereka juga merasakan tindakan Erry itu seolah-olah mengikut jejak langkah ZulAriffin yang memuat naik klip video babak‘panas’ atas tujuan mempromosikan drama lakonan sendiri.

Nak tlru ZulAriffin ke

Begitupun, ada yang berpendapat is bukanlah lakonan sebaliknya is sekadar promosi murah yang menggambarkan betapa cetaknya pemikiran si tuan punya badan.

“Ia bukan lakonan. Lakonan merupakan dalam babak. Gambar yang dikongsi menggambarkan rendahnya pemikiran dan murahnya promosi. Betul-betul jahlI dan tldak sensltif terhadap travma orang lain,” tulis seorang lagi netlzen.

Selain itu, ada juga yang menyelar tlndakan Erry Putra sebagai satu hal yang kurang menyenangkan.
“Dah kenapa artis-artis Malaysia ni makin lama semua nak tunjuk bebaI?” tanya netlzen ringkas.

Sumber : OMM

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jgn Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih
Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Pihak kami tldak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.
Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*