“Baru Sekarang Nak Ajak Kayak.. Sebelum Ini Tkda Pun..” Muka ‘Resah’ Lelaki Ini Mendapat Perhatian Netlzen

Sebelum ini, tragedl pelakon dari negara gajah putih menjadi fen0mena di kalangan pengguna mediaSosial Malaysia yang tldak jemu mengikuti setiap perkembangan terkini mengenai pelakon Thailand itu.

Terdapat juga individu obses sehingga terbawa-bawa dalam mimpi, belum lagi sekiranya melakukan sebarang aktiviti di tasik yang pasti mengimbau kisah hitam dialami mendiang.

Situasi itu seolah-olah terjadi kepada seorang pengguna aplikasi Tlk Tok, @aieisma_michalski yang memuat naik sebuah video ketika melakukan aktiviti berkayak dipercayai di Kelab Tasik Putrajaya.

Video dengan latar belakang lagu Thailand itu memaparkan @aieisma_michalski berada di bahagian belakang kayak sambil seorang individu dipercayai wanita berkemungkinan rakannya sedang ‘mendayung’ ke destinasi dituju.

“Tak sekarang ni, kenapa baru sekarang nak ajak kayak.. sebelum ni takde pun,” tulisnya pada kapsyen posting dikongsi semalam.

Tanpa bercerita panjang, ramai sudah memahami apa cuba disampaikan oleh lelaki tersebut sehingga menerima 948,000 tontonan serta 4,700 komen yang rata-rata meninggalkan pelbagai reaksi.

Apatah lagi dengan mimik muka yang menggambarkan perasaan seram, segelintir individu meminta @aieisma_michalski perlu berhati-hati ketika melakukan aktiviti berkenaan.

Ada buat salah ke

Tolong ‘update’ kami

Nampak sangat takut tu..

“Please update bang masih hidup ke ”
“sekarang semua orang nak suspicious pasal nak bot”
“Tkpe bang sy pasti bang tkde org brani culik abg percaya ckp sy bang”
“cari yg dekat dengn cctv bang.. seng netijen nk buat penylasatan”

Sumber : OMM

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih
Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Pihak kami tldak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.
Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*