“Isteri Cantik Pun Cari Lain..” Isteri Upah ‘Orang’ Cari Bukti Suami SeIingkuh, Lain Pula Netlzen Perasan

Pertemuan dengan kawan lama di reunion sekolah, penggunaan mediaSosial serta kegagalan menjaga batas di tempat kerja adalah antara punca utama yang menyumbang kepada lsu perselingkuhan.

Baik suami ataupun isteri, masing-masingnya seakan terlupa sudah mempunyai pasangan hidup lantas berlagak persis orang bujang. Bahkan ada yang rela melafazkan talak tanpa memikirkan nasib anak-anak kerana sedang angau bercinta.

Isteri upah jurugambar tangkap detik-detik suami berduaan dengan wanita Tatkala dapat menangkap suami bermesraan dengan skandaI, kebanyakan isteri akan mula naik hantu dan bertindak menyerang mereka walaupun sedang berada di tempat awam.

Namun berbeza dengan strategi bijak dilakukan oleh Puan Hannahkyra, dia telah mengupah seorang photographer bagi merakamkan detik-detik yang cukup menyakltkan itu.

Akhirnya tupai tertangkap juga. Jauh di sudut hati, isteri mana yang tidak kcewa apabila mengetahui diri diduakan dengan wanita lain. Namun di sebalik semua itu, Puan Hannahkyra sempat tersenyum sinis seolah-olah begitu puas hati dapat mengumpulkan bukti mengenai perbuatan buruk suaminya sendiri sebelum beralih kepada perancangan lain.

Betul-betul punya plan…Tukang snap ada, tukang rakam Tlk Tok ada..Bini cantik apa lagi tak cukup.Melalui ruangan komen, rata-rata netizen juga terkejut kerana wanita secantik itu tergamak dipersiakan oleh lelaki bernama suami.

Selain tidak putus-putus memuji rupa paras menawan Puan Hannahkyra, mereka juga memberikan kata-kata semangat selain yakin mungkin ada pengganti terbaik buatnya selepas ini.

“segak hang kak,but takpalah,kak sabar bnyk ii tau,tuhan nak ganti yng lebih elok/sesuai dngn u”

“Sabar yunkk, ape pun mantapp camera tu”

“Bukti kecantikan tak menjamin kebahagiaan..”

Sumber : KlsahDunia

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jgn Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih
Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Pihak kami tldak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.
Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*