“Kepada Yang Conteng..Anda Wira Sebenar..” Gara2 parking kat selekoh, kereta dic0nteng Reaksl Netlzen Puas Hati

Acap kali kita lihat pelbagai masalah yang timbul jika kenderaan yang sesuka hati diletakkan di tempat yang tidak sepatutnya. Insya boleh mengakibatkan kemaIangan, kesesakan lalu lintas malahan boleh mengundang kema,rahan pengguna jalan raya.

“Haa kan dah kena…” Itulah yang berlaku pada sebuah kenderaan ini, yang nampaknya telah menaikkan kema,rahan orang ramai akibat salah meletakkan kereta di tempat sepatutnya.

Dipercayai akibat memarkir kereta di selekoh dan menyusahkan pengguna jalan raya yang lain, kenderaan tersebut telah diconteng dengan kata-kata makian penuh belakang keretanya.

“Thankyou pada yang conteng, anda dihargai…” Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen malahan berpuas hati dengan ‘hukuman’ buat kereta tersebut kerana sesuka hati mengganggu jalan raya dengan meletakkan kereta di tempat tak sepatutnya.

Malahan, ramai yang berseloroh bahawa kepada yang menconteng kenderaan tersebut sepatutnya diberikan anugerah atas tindakan berani itu.

“Kejam, tapi bagus biar dia ingat seumur hidup..”

Antara komen warganet.

“well deserved..”
“tak balk inaya orang..”
“terima kasih kpd y conteng..adalah wira..”
“jangan buat pi nanti dapat spray free hhaha..”

“Korang nie xfikir ke perasaan owner kereta tuh.. Hrnm kalau aku xfikir pon..”
“rasanya tak perlu nak conteng…kesian owner kereta. mungkin dia bawa mak dia kern org oku ke. kita tak tahu.. ” malu pun dapat ”
“you alright mate?u cant park there sir..”

“Yang spray to amatlah dihargai…”

Sumber : Redaksl

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jgn Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih
Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Pihak kami tldak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.
Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*