Kereta Calar Terkena Basikal, Lelaki Berkali2 Mohon Maaf Tp Tlndakan Wanita Buat Ramai Terkedu

Melihat kebanyakan sikap ‘rider’ yang gemar melanggar peraturan jalan raya, membuatkan kita ikut ger,am. Mana tidaknya, mereka bukan sahaja merislkokan diri sendiri, tetapi juga pengguna jalan raya yang lain.

Wanita mengamvk kereta dilnggar basikal. Jadi, tldak hairanlah jika wanita ini marah apabila keretanya dilnggar oleh ‘rider’ sewaktu sedang bertugas.

Dalam perkongsian yang dimuat naik Ria Stel, menyaksikan tindakan seorang wanita menyer,ang lelaki penghantar makanan di tepi jalan. Selain itu, dia juga sempat mer0sakkan ‘stand’ di basikal lelaki terbabit yang digunakan untuk meletakkan telefon bimbitnya sebelum bertindak memukul beberapa kali.

Tak terima permohonan maaf. Menurut sunnber, pemuda itu telahpun meminta maaf atas kecuaiannya, namun tidak diterima oleh wanita berkenaan sehingga akhirnya dia bertindak yang demikian.

Lebih meruntun hati, lelaki itu dilihat sempat menyeka air matanya dengan lengan baju sambil memegang dadanya seperti menahan sebak. “Memang tak berhati perutlah” .

, rata-rata warganet tumpang simpati melihat insiden tersebut serta tidak bersetuju dengan tindakannya mengasari lelaki itu, walhal dia telahpun mengakui kesilapannya dan memohon maaf.

“Suka hati je pvkul orang”

“Geram Iah tengok…”
” ye better tu..sabar je Ih..kesian plk adik tu..geram plk aku tgk pompuan to”
” Org x sbar dh klu kena gitu..lwan katok la Iaki kena kt prrnpuan malu la..hilang jantan rider 2..”

Walaubagaimanapun,Walaupun kejadian itu berlaku di Filipina sehingga hari ini tiada makluman lanjut berhubung k,es tersebut, tetapi difahamkan ianya telahpun dibawa kepada pihak atasan dan ramai berharap ada keadilan buat lelaki berkenaan.

Sumber : Redaksl

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jgn Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih
Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Pihak kami tldak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.
Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*