Singgah Rumah 2 Pagi Semata Tabur Pasir, Wanita Terkejvt Bila Pagi Itu Tengok Ada ‘Sesuatu’ Depan Rumah

Pejam celik pejam celik, hanya tinggal 3 hari lagi umat Islam bakal menyambut kedatangan bulan suci Ramadan. Tapi sayangnya, kegiatan sihir ataupun aktiviti yang bercnggah dengan ajaran agama didapati masih banyak diamalkan dalam kalangan masyarakat Melayu.

Seperti satu perkongsian video yang tular di aplikasi Tlk Tok baru-baru ini. Ya Allah, apa yang kau lempar depan rumah pagi-pagi buta ni? Kaki & tangan menggeletar terkejut.

Gara-gara terdengar salakan anjing dan bunyi enjin kereta yang kuat, Puan Ana terjaga daripada tidurnya sekitar jam 2.35 pagi. Apabila ditinjau melalui tingkap, dirinya sangat terkejut apabila mendapati ada seorang wanita sedang menabur sesuatu di hadapan pagar rumahnya ketika itu.

Biarpun sempat merakam aksi mencurigakan terbabit, namun Puan Ana akui kaki dan tangannya sedang menggeletar teruk ekoran kali pertama situasi itu berlaku di hadapan matanya sendiri.

Tadi baru nampak benda yang ditabur… takkan kebetulan Pula kakak to buang pasir ke rumah aku. Ketika menghantar anak pergi sekolah tadi, Puan Ana sempat meninjau `benda’ yang ditabur oleh individu misteri terbabit.

Ujarnya terdapat banyak kesan pasir serta garam ditemui di hadapan rumah, walhal sebelum ini kawasan berkenaan ada rumput hijau saja. Secara keseluruhannya, klip video tersebut telah meraih hampir 2 juta jumlah tontonan setakat ini.

Tk pernah senang tengok orang lain bahagia…mungkin itu tanah kubvr, nak buat family porak peranda. Rata-rata netlzen berpendapat pasir ditabur di hadapan rumah itu mungkin adalah tanah kubur, yang bertujuan untuk jadikan sesebuah keluarga porak peranda.

Justeru itu, ramai menasihati Puan Ana supaya perkara berkenaan segera dirujuk kepada perawat Islam atau ustaz yang lebih arif untuk menguruskannya.

“mungkin itu tanah kubur , nk buat family porak peranda dan rasa x tenang kt rumah tu”
“Saya Nasihatkan Jika Kenal Siapa Orangnya Buat Report. dan Dalam Masa Sama Dapatkan Bantuan Perawat / Ustaz utk Tawarkan Khlanat Slhir Tersebut”
“ambil cuka curah balik kat tempat dia buat tu”

“bertudung hati tak baik.. semoga keluarga MBK.. dilindungi dari mara bhaya..”
“pgi nanti jirus dgn air pnas..seeloknya air bacaan Yasin..smbil jirus dan cuci selawat ke atas Nabi SAW do niat mohon pda Allah hindari sihlr / klanat”
“semoga Allah lindungi seisi rumah dari slhir hasad .amin ”

Sumber : viralnewsupdates.com

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jgn Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih
Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Pihak kami tldak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.
Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*