Suami Tk malv Tayang Isteri Tercinta , Walaupun Muka Tk Flawless

Hakikatnya ungkapan cinta atau kasih sayang sesiapa pun boleh lafazkan, namun bukan semua orang mampu buktikan. Walau apa jua kekurangan pasangan, jika ikhlas kita pasti dapat menerima serta hargainya sampai bila-bila.

Tapi sayangnya nak jumpa individu yang ada mindset positif sebegini pada zaman sekarang cukup susah, kerana terlalu `limited edition’.

Suami tak segan tayang wajah `bidadari’… walaupun muka tak flawless. Tatkala ramai jejaka di luar sana mahu mencari surf hidup yang sempurna dari segala segi termasuklah penampilan luaran, namun berbeza pula dengan individu bernama Zamani ini.

Menerusi perkongsian di aplikasi Tlk Tok miliknya, lelaki ini langsung tidak segan untuk `menayangkan’ wajah isteri tercinta meskipun dinaiki jerawat atau breakout sejak detik awal perkenalan lagi.

Macam ni pun ada orang nak ke? Rasa cantik dengan orang yang tepat. Dalam pada itu, isterinya yang dikenali sebagai Shakira juga sering tidak terlepas daripada soalan berbaur perli serta sindiran dek keadaan wajahnya yang begitu.

Antaranya seperti, adakah sebarang lelaki mahu kahwininya satu hari nanti? Hakikatnya Shakira bukan saja beruntung naik pelamin, malah juga bersuamikan seorang lelaki yang cukup matang dan tldak pentingkan soal luaran semata-mata.

Betullah, perempuan akan nampak cantik pada lelaki yang tepat…masih wujud suami yang tak pandang rupa.

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata netlzen kagum serta memuji keikhlasan lelaki tersebut dalam menerima segala kekurangan isterinya. Dalam pada itu, mereka turut akui Shakira sebenarnya memiliki wajah yang sangat cantik biarpun kulitnya agak sensltif.

Secara keseluruhan, video yang dimuat naik oleh Zamani tersebut telah meraih lebih 1 juta tontonan di aplikasi Tlk Tok setakat ini.

Sumber : viralnewsupdates

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jgn Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih
Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Pihak kami tldak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.
Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*