“Brader jual air tu ais batu ada ke tu..” Netlzen Terserempak dibazar, risau lihat anak KakL0ng

Bila sebut nama KakLong 7E pastinya ramai mengingati akan kelantangan wanita berkenaan dalam berkata-kata. Bukan itu sahaja, ramai juga yang masih ingat akan beberapa kes melibatkan wanita berkenaan.

Kelibat Kak Long di 7E jadi perhatian. Baru-baru ini, seorang pengguna TikTok memuat naik video wanita berkenaan bersama anaknya menjadi perhatian ramai.

Dalam video tersebut, dapat dilihat wanita berkenaan singgah di sebuah gerai air di sebuah bazar Ramadan. Bagaimanapun, gelagat anak lelakinya yang dilihat sedang terlompat-lompat membuat ramai bimbang sekiranya berlaku akan kejadian tidak diingini.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata warganet meluahkan rasa bimbang sekiranya kejadian tidak diingini berlaku. Malah, mereka juga berseloroh bahawa peniaga-peniaga tersebut risau melihat wanita berkenaan. Rlsau terbalik meja je.

“Macam biasa anak dia tak reti duduk diam..”
“risau terbalik meja brader air tu, anak dia dah lompat bintang tu..”

“bkpe dok abis2 care ke dia, cukup2 la hukum dia. siapa kte untuk menghukum seseorang..”
“Harimau bintang tu bang.dia nmpk kau rakam abis ah kena terkam..rawr..”
“anak dia dah warm up, baik mung kasi ais batu kalau tak dia enja semua kedai”

“update wey update…. air balang tu pecah tak? air tumpah abis tak….? anaknya dh praktis tu.. mana rafael nie…”
“pastikan ais ada.kalau de nahas la kau..”
“amik air skungg NJAAA..”

Sumber Redaksl

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jgn Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih
Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Pihak kami tldak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.
Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*