“untung dapat madu macam ni..” wanita beli jiwa madu dulu sebelum ambil suami untuk seminggu

Bercakap mengenai poIigami ini pastinya sesuatu yang sangat sensltif buat kaum wanita. Mana tidaknya, tak semua orang rela berpoligami sekaligus berkongsi kasih suami dengan wanita lain.

Namun, ada juga mereka yang rela berpoligami demi kebahagiaan suami malah berkawan baik dengan madu sendiri. Beli jiwa madu sebelum ambil suami.

Sama seperti pengguna TlkTok dikenali sebagai Semuthijau5 ini apabila berkongsi momen dia dan juga madunya membeli baju baru untuk menyambut Hari Raya Aidilfitri yang bakal tiba tidak lama lagi.

Dalam video tersebut dapat dilihat wanita berkenaan memilihkan beberapa baju, bag tangan serta kasut buat madunya. Malah, mereka juga jalan berpimpin tangan sebagai tanda mesra.

Wanita berkenaan juga berterima kasih dengan madunya itu kerana menerima dirinya di dalam keluarga mereka.

Sempat berseloroh, wanita tersebut menyatakan akan menghantar suami mereka apabila giliran di rumahnya telah tamat.

Menjengah ke ruangan komen, pelbagai reaksi yang diberikan warganet akan kemesraan wanita tersebut dengan madunya. Ada yang kagum namun ada juga yang ragu akan kenyataan wanita tersebut.
Ramai je madu yang baik.

“mmg xcaye lg ni bermadu..contents je ni..”
“madu utk content jew nie, kalau madu betul siap kena tarikh rambut dh tu..”

“Assalamualaikum awk, selamat berpuasa, semoga
urusan dipermudahkan ya,mahu jaga diri, anak-anak
jaga jua ya awak..”

“ya Allah.. semoga di beri kebahagiaan untuk awak
dan dia. sungguh seperti permaisuri awak layan dia..”

Sumber : Redaksl

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jgn Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih
Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Pihak kami tldak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.
Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*