“Kalau dh Jodoh Tk kemana..” Gara-gara lelaki ini selalu tegvr Ksalahan, Akhlrnya Nadia Brian Ajak Berbuka Puasa Sekali

Satu klip yang dikongsikan tentang seorang selebriti terkenal iaitu Nadia Brian yang mempunyai rupa paras yang sangat cantik itu dikatakan sering menjadi topik bualan para peminat dengan klip video beliau di aplikasi Tlktok.

Klip rakaman beliau sering dikomen oleh saIah seorang peminat beliau yang dipanggil sebagai mamatgotnochill di aplikasi Tlktok tersebut.

Kegigihan peminat tersebut dalam membetulkan setiap pergerakan tarian Nadia di aplikasi Tlktok mendapat perhatian dari Nadia Brian sendiri dan ini manjdi kejutan apabila beliau mengajak Mamat untuk berbuka bersama dengan beliau.

Difahamkan, Mamat dikenali sebagai seseorang yang suka mengulas dan membetulkan setiap kesaIahan netizen ketika melakukan aksi di Tlktok dan klip rakaman Nadia Brian menjadi tarikan beliau kerana Nadia seakan membuat kesaIahan ketika menari dan beliau telah mengambil inisiatif untuk menegur Nadia.

Percubaan beliau dalam membetulkan Nadia Brian akhirnya mendapat perhatian dari Nadia setelah 4 kali percubaan dan akhirnya beliau diajak untuk berbuka puasa bersama dan ini mengejutkan beliau sehingga beliau berasa gugup.

Kegugupan beliau sehinggakan beliau membuat ‘rehearsal’ di dalam kereta dan disaksikan oleh warga netizen di ‘Instagram Story’ beliau.

“Betul lah org ckp perempuan suka laki kelakar”

“patut la i selalu kene reject rupanya jodoh i dengan u”

”si budak nadia” hahaha gaya panggei anak menakan”

“Abang mamat membuktikan bahawa usaha itu tangga kejayaan”

“risau dia punya berangan tu hahahahhh”

“kalau kene sc4m ni ..mamat tak main tlktok dah lepas ni”

“patutla nama dia mamatgotnochill hahahaha tak relax la abang ni tau”

“bende dah post dah nak delete pun ramai yang dah screen record dah takpe lah bang abang enjoy je lah ye”

Walaupun Mamat berasa gugup, setiap percakapan pada ‘rehearsal’ beliau membuatkan ramai terhibur kerana beliau sangat bersahaja dalam berjenaka.

Beliau yang masih cuba berkomunikasi dengan Nadia membuatkan ramai yang menyatakan usaha beliau membuahkan hasil kerana akhirnya beliau dipandang oleh artis yang begitu cantik sekali.

Semoga Nadia dan Mamat dapat berjumpa dan berbuka puasa bersama.

Sumber : newstoday80.com

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jgn Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih
Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Pihak kami tldak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.
Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*