Rezeki Perniagaan Maju Hadiah Buat Mak, Nubhan Buat Kejvtan Bawa Mak Naik Helikopter Pusing KL

Penyanyi Nubhan membuat kejutan kepada ibunya, Badariah Omar, 77, membawa menaiki helikopter mengelilingi pusat bandaraya Kuala Lumpur selama satu jam. Mak Jenny naik helikopter pusing KLCC.

Menerusi perkongsian video di laman Instagram miliknya, kelihatan warga emas berkenaan sedang berada dalam sebuah helikopter berlatar belakangkan bandaraya Kuala Lumpur. Turut kelihatan isteri Nubhan yang dibawa bersama menaiki helikopter.

Mak Jenny pergi KLCC naik helikopter. Terbang tengok kawasan. Apa yang lebih menarik perhatian ialah reaksi Mak Jenny seperti tidak takvt ketika berada di awan biru selain sempat melambai ke arah menara berkembar Petronas sambil tersenyum.

Hadiah awal kejayaan berniaga sambal & rendang. Menurut Nubhan, dia mengakui sebab utama kejutan itu hanyalah ingin membawa ibunya berjalan-jalan. Lebih-lebih lagi selepas ibunya baharu sahaja pulih daripada saklt.

Jadi, saya lebih pada nak buat dia gembira. Selepas itu kami pergi buka puasa. Dalam masa sama, nak berikan satu pengalaman yang lain daripada lain. Saya juga bawa isteri bersama, dan dia pun terkejut kena naik helikopter juga.

Mak Jenny kan ada perniagaan makanan ‘ready to eat’, jadi nak buat kejutan juga pada dia yang mana perniagaan baru sembilan bulan tapi jualan sangat bagus. Jadi sebelum kita buat kejutan lain, kita bawa naik helikopter dulu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NUBHAN AHAMAD (@nubhan.ahamad)

Tambahnya lagi, kejutan tersebut adalah hadiah awal buat kejayaan perniagaan makanan ibunya, ‘ready to eat’ seperti sambal dan rendang.

Sumber : Ohbulan

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jgn Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih
Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Pihak kami tldak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.
Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*