“Nasib Baik Sempat..Seramm..” Wawa Zainal Terkejut Anak Tertarik Seluar Masa Llve

Aksi pelakon Wawa Zainal yang sedang menunjukkan tutorial untuk memakai tudung ketika sesi Live di Instagram mencurl perhatian apabila secara tiba-tiba anaknya menarik seluar.

Tiba-tiba anak tarik seluar. Menerusi video yang dimuat naik oleh seorang pengguna Tlktok dikenali sebagai By Wawa Zainal, memaparkan pelakon berusia 31 tahun itu sedang menunjukkan cara untuk memakai tudung dengan lebih kemas dan pada ketika itu suami serta Aya sedang bermain di sekitarnya.

Wawa bagaimanapun membiarkan anaknya bermain, namun situasi bertukar menjadi panik apabila Aya secara tiba-tiba memegang kakinya. Bimbang lebih 1,400 ribu penonton bakal melihat seluarnya terlucut disebabkan anaknya, Wawa dengan segera memegang seluar.

Lebih terhibur lagi apabila Aeril tidak mengendah ‘rintihan’ isterinya itu lalu meneruskan dengan melayan anak.

Sayang nanti terbuka seluar ku tengah live ni. Pergi main sana. Habis kita tengah live ni kalau dia tarik. Lari lah kat sana nanti terbuka seluar ku ini.

Sehingga artikel ini ditulis, video berdurasi 27 saat itu meraih lebih satu juta tontonan dan mendapat lebih 107 ribu tanda suka di TikTok.

Guna seluar macam tu memang boleh terbuka’

Terdahulu, Wawa berkahwin dengan Aeril atau nama sebenarnya Suhairil Sunari pada tahun 2012 dan dikurniakan empat cahaya mata.

Anak-anak mereka adalah Ahmad Fakhruddin Attar, 8, Hayla Maghfiratul Adzkiyaa, 6, Ayya Soffya, 1, dan Muhammad Fahri yang baru berusia tiga bulan.

Sumber : ohbulan

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jgn Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih
Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Pihak kami tldak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.
Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*