Muka gadis bertanda buat rawatan resdung sampai lupa raya lagi 10hari, komen netlzen undang berdekah

Selain tak sempat beli baju raya, antara ‘a,zab’ sebelum tibanya 1 Syawal adalah keadaan muka yang bermasalah. Dalam tengah slbuk bantu keluarga buat persiapan raya, tiba-tiba muncul pula ‘tetamu tak diundang’ seperti jerawat, jeragat dan bermacam lagi. Kalau layankan rasa stres, takut nanti makin beranak-pinak atas muka pula.

Tanda bulat merah jelas ketara di dahi gadis. Akan tetapi, berbeza pula dilema yang terpaksa dilalui ole seorang gadis yang vlral di aplikasi TlkTok baru-baru ini.

Meskipun Hari Raya Aidilfitri bakal menjelang tidak lama lagi, add pasrah apabila ada
tanda merah bulat pada dahinya. Malah a jelas kelihatan walaupun dari jauh, kerana saiznya yang boleh than besar juga.

Berbekam sebab resdung….tapi lupa lagi 10 hari nak raya. Rupa-rupanya, gadis tersebut sebelum in melakukan sesi bekam untuk menghilangkan resdungnya.

Walau bagaimanapun, Nadd terlupa pula bahawa hari lebaran akan tiba kurang 10 hari lagi dari tarikh rawatan tersebut dibuat. Justeru itu, dia tertanya-tanya bilakah kesan tersebut mengambil masa untuk pudar.

Seminggu dua hilanglah ‘cop mohor’ tu… raya nanti pakai foundation tebal 5 inci
baru tak nampak Secara keseluruhannya, hantaran video tersebut telah meraih hampir 1 juta tontonan setakat ini.

Berdasarkan pengalaman masing-masing, ramai netizen menyatakan bahawa kesan merah tersebut akan pudar dalam tempoh 1 hingga 2 minggu. Dalam pada itu, mereka turut berseloroh agar letak foundation tebal bagi mengelakkan ditanya orang di pagi raya nanti.

tepek foundation kak

nanti pakai negab time raya

pakai mask kat dahi kak org tk perasan

Sumber : viralnewsupdates

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jgn Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih
Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Pihak kami tldak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.
Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*