“Kemain mesra siap mini Iove” Rlder Kant0i ‘Dig0da’ Pelanggan, TemanWanita Bagi Tegvran Halus

Lumrah bekerja dalam sektor perkhidmatan servis penghantaran makanan, bermacam-macam ragam dan karenah pelanggan yang ditemui.

Samalah juga seperti gelagat seorang gadis ini, yang sudi berkongsi sedikit rezeki dengan seorang food rider yang bertandang ke rumahnya. Selain ajak melakukan bump fist, dia turut menunjukkan isyarat ‘mini love’ di akhir rakaman tersebut.

Patutlah macam kenal, motor yang aku dok naik hari-hari…esok tayar lesap jangan tanya sebab apa.

Meskipun dikongsi pada bulan Mei lalu, namun tabak mesra’ tersebut mencurl tumpuan ramai apabila hanya `kant0i’ oleh teman wanita food rider berkenaan baru-baru ini.

Nurfatihah Kamal bahkan beberapa kali membelek klip video tersebut, sebelum menyedari is adalah motosikal sama yang sering dinaikinya sebelum ini.

Meskipun mulutnya berkata tidak jeaIous, namun di kapsyen dia berseloroh jangan tanya kenapa tayar motor bakal lesap selepas ini.

Sorry kak, esok saya dah takvt nak g0da abang food rider…lain kali saya kena hargai prlvacy orang lain.

Rentetan video balas oleh Nurfatihah yang sudah mencapai Iebih sejuta views setakat ini, gadis berkenaan memohon maaf di ruangan komen videonya.

Dia malah mengambil iktibar daripada kejadian itu, supaya lebih berhati-hati dan menjaga privasi orang lain meskipun berniat kongsi kebaikan.

“Sorry all sebenar nya tak g0da just content ya tu lawa” saja, tapi dri sini sya pun dah belajar lain kali saya kena hargai privacy org lain”

Takdalah melayan pun, tapi siIap dia senyum & balas penumbuk tu…sebagai isteri rider panas hati tengok ya.

Dalam pada itu, rata-rata netizen yang juga merupakan pasangan atau isteri penghantar makanan akui turut tidak senang duduk serta overthinking selepas menyaksikan video berkenaan.

Walau bagaimanapun, mereka tetap beranggapan teman lelaki Nurfatihah sebenarnya tidak melayan sangat dengan ajakan gadis tersebut.

“silap dia p balaih pnumbuk tu haa.. hahahahhahahaa….. mampoihhh daahhh”
“Nasib ko tundukk abg.…silap ko
senyum2…….mmg itu akan jd eviden tu”
“kak esok pakwe saya nak keje grab kak
hm jgnlah buat overthinking”

“aku plak yg saklt hati, menggelitat nya”
“Esok pepagi abang tu apply kerja lain”
“Walaupun vid tu gurau tp tahlah. Aku pun
ikut saklt hati”

“Aku duk terbayang lepas ni tiya buat macam tu kat bf dia”
“asal aku plak yg sakit hati ni??? sejenis
tksuka kacau hat org. n tksuka org dok kacau hat aku. tuja”
“haha aduhhhhhhh ni belum tentu sebulan ok kalau mcm ni aku pun duk geramm”

“tak pe nmpk laki akk tu ambil duit je. dia tak layan pon.”
“laki akak bagus..dia xmelayan pun.”
“Habeh la aku aku sekali overthinking takkan sebab gini kut dia seghonok buat grab”

“Sebagai isteri rider grab panas gak tengok
ya”

Sumber : KlsahDunla

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jgn Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih
Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Pihak kami tldak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.
Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*